Liberalerna: ”Skamligt av Pär Holmgren och ett lågvattenmärke för MP”

7 februari, 2024

DEBATT Pär Holmgrens (MP) kritik mot klimat- och miljöministern Romina Pourmokhtari (L) för att hon inte ställt upp på intervjuer avfärdas av Liberalernas partisekreterare Gulan Avci.

I en replik till Pär Holmgrens debattartikel i Journalisten där han kritiserade klimat- och miljöministern för att hon duckat intervjuer i Aktuell Hållbarhet, Altinget och Dagens ETC uppger Liberalernas partisekreterare Gulan Avci att Romina Pourmokhtari är ”en av de ministrar i regeringen som har högst synlighet i medier” och att hon har intervjuats av så väl Aktuell Hållbarhet som Altinget och Dagens ETC.

Partisekreteraren skriver också i repliken att Pär Holmgrens försök att koppla hot, hat och angrepp mot journalister till den borgerliga regeringen och klimat- och miljöministern är ”direkt skamligt och ett lågvattenmärke för Miljöpartiet”.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
DEBATT

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies